dilluns, 12 de febrer del 2007

Convenis amb Universitats

L'Escola Taller Rubèn Marsol té signats convenis de pràctiques amb tres universitats.
Els/les estudiants de Psicologia (UB,UAB i UOC) i de Psicopedagogia(UOC) poden fer les seves pràctiques (Practicum) de final de carrera a la nostra escola.
Tasques que poden realitzar:
- Participar en tasques d’atenció a la diversitat.
- Observacions a les aules: recolzar als monitors dels oficis per tal d’ adaptar les activitats d’ensenyament i aprenentatge a les capacitats dels alumnes.
- Compartir tutories entre monitors i els seus joves per afavorir la integració de l’alumne- treballador a l’Escola Taller i aconseguir posteriorment una millor integració en el món laboral.
- Entrevistes, tutories i seguiment d’alumnes: detecció de dificultats de seguiment de la formació i del seu procés d’aprenentatge.
- Assistir/ participar en reunions: amb els monitors i amb les famílies dels alumnes que ho requereixen.
- A més, l’alumne podrà participar en totes les tasques d’ensenyament que realitza la docent de formació complementària i insertora laboral de l’escola.

Des d'octubre 2006 fins a gener 2007, una estudiant de psicologia de la UB va fer les seves pràctiques. Tant l'estudiant com el seu tutor de la universitat van expressar la seva satisfacció per la gestió i per les activitats que es van portar a terme.